Targul de nunta Miri Expo 2012
Articole locale

Targul de nunta Miri Expo 2012

de

Miri Expo, editia a X-a isi deschide portile la Braila!

Din anul 2009 organizam constant evenimente dedicate nuntilor sub denumirea de “Miri Expo” in zonele Galati, Braila, Focsani. 
In 2012 incepem primul eveniment regional Galati, Braila si Tulcea, eveniment ce va avea loc in datele de 23, 24 si 25 martie la Promenada Mall din Braila.
Timp de trei zile toti viitorii miri vor avea ocazia sa consulte la Miri Expo – targul inedit dedicat nuntilor - specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.
 
Atmosfera calda si stralucitoare precum si voia buna vor fi asigurate cu ajutorul locatiei selecte – Promenada Mall din Braila dar si cu ajutorul programului artistic pregatit de catre organizatori.
Pe parcursul celor trei zile, cuplurile vizitatoare vor putea lua parte la un spectacol inedit ce va cuprinde – dans sportiv: vals, tango, cha cha, runmba, slow fox,  parada rochiilor de mireasa si a tinutelor de seara, program de muzica populara, concursuri, degustare de vin, cat si o tombola,etc.
Bazandu-ne pe rezultatele avute la editiile anterioare ale Miri Expo, ne luam angajamentul ca aceasta editie sa fie cel putin la fel de spectaculoasa si dinamica, poate chiar mai mult.
 
Premiile consistente oferite la tombola, constau in servicii si produse necesare nuntii, astfel ca Miri Expo doreste sa vina in ajutorul tinerilor care doresc sa se casatoreasca.
 
Nu ezitati sa ne vizitati la targul de nunti Miri Expo:
  • vineri, 23 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • sambata, 24 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • duminica, 25 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
 
Cu noi, nunta dumneavoastra prinde contur! MiriExpo, demonstratie de stil si rafinament.
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa contactati Andrei Oprea ~ Go & Go media grup ~ 0745 319 608 ~ andrei_oprea8[at]yahoo.com
Opinii (0)

Adauga opinia ta: