Fotografii Targ Nunta de Poveste 2012
Articole locale

Fotografii Targ Nunta de Poveste 2012

de

Prima editie a targului "Nunta de Poveste" s-a desfasurat in perioada 10-12 februarie 2012 in incinta restaurantului Havana 3 din Galati. O prima editie incununata de succes, tinand cont de numarul mare de furnizori si de vizitatori care au trecut pragul restaurantului Havana 3 in perioada 10-12 februarie. 

Asa cum era de asteptat, au fost prezenti numerosi furnizori de toate categoriile, viitorii miri avand sansa sa aleaga oferte pentru organizarea intregului eveniment. Agentiile de organizari si decoratiuni de nunta au dat culoare targului prin aranjamentele pline de viata, pe care le-au expus. Culori tari in nuante de rosu si roz au atras atentia vizitatorilor.

Decoratiuni targ Nunta de Poveste Galati 2012

Saloanele de rochii de mireasa au expus cele mai elegante modele, in forma de A, stil printesa sau mulate pe corp, astfel ca  viitoarele mirese au avut de unde sa isi aleaga rochia mult visata. 

Cofetariile s-au intrecut in a expune modele deosebite de torturi de nunta culori indraznete dar desigur nu a lipsit nici clasicul tort alb de mireasa.

Tort de mireasa Nunta de Poveste Galati 2012

Desigur nu au lipsit nici celelalte categorii de furnziori, indispensabili organizarii unei nunti ca la carte si aici vorbim despre fotografi, videografi, florarii, restaurante, care au participat la targ oferind viitorilor miri cele mai bune preturi pe perioada targului de nunta.

In final, nu ne mai ramane decat sa felicitam organizatorii pentru organizarea cu succes a primei editii a targului "Nunta de Poveste" iar pe voi va invitam sa vizualizati fotografiile din galerie.

Fotografiile au fost realizate in cadrul targului "Nunta de Poveste" 2012 de catre Remus Nicodim - FotoPassion.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: