1.Filtreaza
Filtreaza furnizorii de care ai nevoie, alege-i doar pe cei potriviti nuntii tale.
2.Solicita oferta
Spune furnizorilor de ce ai nevoie si lasa-i pe ei sa te contacteze cu cea mai buna oferta
Status
  •  
Va oferim torturi delicioase cu un design unic si prajituri deosebite sau clasice pentru cele mai fericite momente ale vietii.

Adresa: strada Brailei, numarul 16

Telefon: 0741667804

  •  
Indulceste evenimentul cu o superba fantana de ciocolata si mici bucurii dulci pentru toata lumea. Ne puteti gasi si in Galeriile Real din Galati.

Adresa: Bulevardul Galati, numarul 3A

Telefon: 0752440083

Alltime  

  •  
Divizia noastra de catering isi adapteaza serviciile in functie de tipul de eveniment solicitat de client, fie ca este vorba de petreceri private sau business. ...

Adresa: strada Siderurgistilor, numarul 9, bl. PS2

Telefon: 0236469034

  •  
Ca firma de catering, CONTINENTE, intelege programul, bugetul si flexibilitatea ceruta de dumneavoastra. Lucrand cu noi veti descoperi ce simplu este sa-ti faci ...

Adresa: strada Tecucel, numarul 25

Telefon: 0236812429

Cuvinte cheie
Pentru a organiza o nunta in aer liber trebuie sa apelezi la servicii de catering nunta galati profesionale iar noi iti punem la dispozitie lista cu firme de catering nunta galati la care poti apela. De asemenea, daca doresti sa impresionezi invitatii comanda cele mai elegante torturi de nunta galati sau torturi de botez galati de la cofetarii nunta galati. Alege pentru nunta ta cele mai bune prajituri de nunta galati si cele mai deosebite torturi galati.